Jazzmuusik James Werts avas Vertigo suveterrassi

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glamuurset üritust tuli nautima ka kõmuline seltskonnapiiga Liis Lass, kes maiustab kooki koos Glamorama programmijuhi Carola Madisega
Glamuurset üritust tuli nautima ka kõmuline seltskonnapiiga Liis Lass, kes maiustab kooki koos Glamorama programmijuhi Carola Madisega Foto: Buduaar

Vertigo Glamorama avaüritusel aitas suvemeeleolu luua menukas Eesti-Ameerika jazzlaulja

James Werts

, keda saatis saksofonil Joosep Siil.

24.mai õhtul avas ametlikult uksed luksusliku restorani Vertigo uuenenud suveterrass, kus laupäeviti hakkab aset leidama uus üritustesari Vertigo Glamorama.

Veel pisut jahe aga päikeseline laupäevaõhtu tõi Vertigosse suvehooaja algust tähistama palju külalisi.

Külmetama ei pidanud keegi, sest uuenenud katuseterrassil on lisaks katusele ka soojalambid ja mõnusad pleedtekid.

Neil, kel sellest siiski väheks jäi, oli võimalus terrassil toimuvat soojas lounge`is läbi klaasseinte jälgida.

Vertigo terrassi luksuslikum osa on kindlasti Lexus Lounge, mille ametlik avamine leiab aset 7.juunil, kuid mille mugavusi said esimesed külastajad juba möödunud laupäeval proovida.

DJ puldis oli Andrus Emerson. Majaperemees Imre Kose kostitas külalisi suupistetega ning Glamorama trendijookideks said juba esimesel üritusel Piper Heidsiecki śampanja ja suvine Mojito.

Ehkki Vertigo Glamorama avaüritus oli mõeldud vaid kutsutud külalistele, on järgmistele laupäevaõhtustele Vertigo Glamoramadele oodatud kõik soovijad.

Läbivaks dress code`iks saab olema modern city glam.

Kes avapeole tulid ja mis seal veel aset leidis, vaata lähemalt pildigaleriist buduaar.ee ja laupäevasest Buduaari telesaatest.

Kiika ka meie pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles