Uimastitega cappuccino`t joonud ameeriklane hukkus raudteel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uimastetega cappuccino`t joonud ameeriklane hukkus raudteel. Fotol tass cappuccino`t
Uimastetega cappuccino`t joonud ameeriklane hukkus raudteel. Fotol tass cappuccino`t Foto: AFP / Scanpix

Uimastetega cappuccino`t joonud ameeriklane sattus Itaalias raudteele ekslema ja hukkus rongilt saadud löögi tagajärjel.

Itaalia politsei andmetel suri 74-aastane Californiast pärit Frank Phel Rooma lähedal asuvas Tiburtina jaamas, kirjutab foxnews.com.

Politsei on kahtlusalusena arreteerinud 54-aastase itaallase, keda nähti Pheli ja tema naisega vestlemas.

Mees viis paari kohalikku kohvikusse ja ostis neile cappuccino`d. Ameeriklaste teadmata pani ta aga nende jookidesse uimasteid, kaasa arvatud ka unerohtu.

«Kahtlusalune lähenes ameerika turistidele, võitis nende usalduse ja ostis neile kohvi,» selgitas politsei esindaja Giovanni Piccolantonio.

Piccolantonio lisas, et pärast röövis uimastaja paari paljaks. Tegevuse talletasid kohviku ja raudteejaama lähistel olevad turvakaamerad.

Salvestistelt on näha ka, et uimased ameeriklased ei teadnud oma asukohta. Mees sattus raudteele ja sai rongilt löögi. Pheli abikaasa toimetati haiglasse, kust ta pärast esmaabi andmist hotelli toibuma lubati.

Frank Phel oli koos abikaasaga lõpetanud just kruiisi Vahemerel ning nende järgmiseks reisisihiks oli Ungari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles