Tasuta digi-TV kinobuss jõuab Türile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järgmisel laupäeval, 5. septembril jõuab Viasati digi-TV kinobuss Türile. Juuli lõpus alanud digi-TV kinobussi tuuril jagatakse infot digitelevisioonile ülemineku kohta ja näidatakse viimastel aastatel valminud Eesti kvaliteetfilme.

Huvilised saavad kinobussi külastada Türi laululaval laupäeval kell 21. Kogu programm on tasuta.

MTÜ Kinobuss üks eestvedajaid Mikk Rand leiab, et tänu Viasatile jõuab filmielamus kindlasti palju rohkemate inimesteni. "Kinobuss on ainus rändkino ja välikino pakkuja Eestis ning tõestanud vajadust selle järele juba kaheksa aasta jooksul," ütles Rand. „Eestis on palju kohti, kus inimesed ilma ringiliikuva tuurita kinost kui sotsiaalsest elamusest üldse osa ei saaks. Seetõttu on eriti masu tingimustes tervitatav Viasati initsiatiiv inimestele tasuta filmielamus koju kätte viia," lisas ta.

Ranna sõnul on head Eesti filmid alati vaatamist väärt.
Lisaks filmiprogrammile jagatakse Viasat digi-TV kinobussi tuuril infomaterjale ja huvilised saavad küsida spetsialistidelt digilevile ülemineku kohta.

Filmi saavad valida kohalikud elanikud ise hääletades eelnevalt oma lemmiku poolt kodulehel  www.viasat.ee/kinobuss. Publiku hääletuse võitnud film avaldatakse kino toimumise päeval samal kodulehel.
Filmivalikusse kuuluvad muuhulgas Jaak Kilmi ja Kiur Aarma selle aasta kevadel esilinastunud mängufilm „Disko ja tuumasõda", Asko Kase „Detsembrikuumus" ning Ain Mäeotsa „Taarka".

Viasat digi-TV kinobuss külastab juulist septembrini viit Eesti linna - üritused toimuvad Tartus, Antslas, Raplas, Vändras ja Türil. Kõigi piirkondade osas saab filme valida ja lisainfot kuupäevade kohta leiab kodulehelt www.viasat.ee/kinobuss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles