John Cleese teenis vähem kui poole tunniga miljon dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cleese
John Cleese Foto: SCANPIX

«Monty Pythoni» staar John Cleese on taas jalule tõusmas pärast seda, kui ta pidi oma endisele abikaasale maksma mitme miljoni dollari suuruse lahutustasu – väidetavalt teenis mees uues Shreki- filmis 23-minutilise tööga tervelt miljon dollarit.

Augustikuu alguses pidi mees eksabikaasa Alyce Faye Eichelbergerile üle andma 12 miljoni dollari väärtuses raha ja vara, mille hulka kuulusid ka New Yorgi korter, kinnisvara Londonis ning osalus California rannamajas – lisaks peab mees järgmise seitsme aasta jooksul maksma naisele 918 000 dollarit aastas, vahendab WENN.

Cleese oli kohtuotsuse tõttu maruvihane, kuna mehe sõnul on endine abikaasa nüüd temast rikkam, kuid tundub, et vaesumine meest siiski ei ähvarda – mees teenis hiljuti vähem kui poole tunni töö eest animafilmis «Shrek Forever» miljon dollarit.

Staar, kes on filmisarja varasemates osades kehastanud kuningas Heraldit, sai hiigelpalga vaid ühe stseeni tegemise eest.

«See on võimsaim märk sellest, et John suudab endiselt suuri summasid teenida,» ütles lähedalseisev isik teemat kommenteerides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles