Aunaste: pange mulle kas või konn pähe!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Sakala

Maire Aunaste tunnistas oma uut saadet «Mida teie arvate » tutvustades täna, et ta ei hoia end suur millegi ees tagasi, kui see aga saate vaadatavusele kasuks tuleb.


Ühes juba salvestatud saadetest esineb Maire Aunaste blondi parukaga. Küsimusele, miks just parukas ja blond seejuures, vastas saatejuht, et see on valitud vaadatavuse huvides.

«Kui «Õhtuleht» sättis oma kaanele foto minust blondi parukaga, eks siis ikka selle pärast, et lehte müüa,» seletas Aunaste turundusnippi. «Ega siis minu produtsendid lollimad pole. Mul võib saates kas või konn peas olla, kui see aga saate vaadatavusele kasuks tuleb ja mind lollimaks ei tee.»

«Tegime selle parukaga telemajas eksperimenti ja kõigile meestele meeldis, aga naiste üldse mitte,» lisas Aunaste.

Uus show-elementidega saade aitab Aunaste sõnul inimestel oma suhtlemisvigu näha ja nad mõtlema panna. Saate jaoks lavastatakse elus ette tulevatest tüüpsituatsioonidest lühifilmid ja siis arutleb nende üle stuudiopubliku ees Aunaste juhtimisel viieliikmeline tuntud persoonidest ekspertgrupp.

Esimeses saates lahatakse probleemi, kuidas käituda juhul, kui tütar toob korraga koju tumedanahalise peigmehe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles