Ingrid Tähismaa hakkab juhtima Postimehe Arterit

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Tähismaa
Ingrid Tähismaa Foto: Pm

Endine ajakirja Kroonika peatoimetaja Ingrid Tähismaa hakkab homsest juhtima Postimehe laupäevalisa Arter.


Postimehe peatoimetaja Merit Kopli sõnul on alates sügisest plaanis muuta lehe nädalavahetuspakett sisukamaks ja värvikamaks ning just Ingrid Tähismaa on sobivaim inimene juhtima kvaliteetset puhkepäevalugemist pakkuvat Arterit.

«Ingridil on suured ajakirjanduslikud kogemused, selge nägemus, milline peab olema üks hea väljaanne, ja nakatav energia, mis võimaldab ideed ellu viia,» ütles Kopli.

Tähismaa sõnul ei mõelnud ta pikalt Kopli ettepaneku üle liituda Postimehega.

«Seni on elu mind viinud kokku põhiliselt kollase ajakirjandusega, nüüd on aeg edasi liikuda. Ka kvaliteetajakirjandus intrigeerib ja tegeleb vahel samade teemadega, millega meelelahutusajakirjanduski. Ent ta teeb seda talle omases vormis.»

Tähismaa sõnul tahab ta tuua nädalalõpulisasse põnevaid teemasid, debatte ja mõttearendusi kodu-ja välismaalt, mis puudutavad Eesti inimesi.

«Arter on olnud mu lemmiknädalalõpulugemine juba aastaid. Seal on tugev meeskond, head ajakirjanikud, kellega üheskoos nii Eestis toimuvat lahata kui ka maailma erakordsetel sündmustel silma peal hoida.»

Ingrid Tähismaa on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjandusosakonna, ta töötas kümme aastat ajakirja Kroonika peatoimetajana. Talle kuulub meediakoolitustega tegelev OÜ Meediakool.

Laupäevase Postimehe vahel ilmub lisaks Arterile ning uudiseid pakkuvale põhilehele ka kultuuri- ja arvamuslisa AK, kust leiab analüüse, kommentaare ja arvamuslugusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles