Lauri Laasi tiirleb superstaarisaate ümber

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Šaumjan pärast Pärnu vooru.
Võidukas Šaumjan pärast Pärnu vooru. Foto: paparatso

Keskerakondliku poliitiku ja riigikogu liikme Lauri Laasi lähemad sõbrad ning võitluskaaslased osalevad usinalt superstaarisaate eelvoorudes, poliitikamees käib neile pöialt hoidmas.


Pärnus toimunud esimeses eelvoorus osales Laasi hea sõber, nooruke laulja Richard Šaumjan. Laasi sõidutas Šaumjani oma uhke Audiga Pärnusse eelvooru.

«No ma pidin sinna niikuinii asja pärast minema,» kommenteeris Laasi ise. «Miks siis sõbergi bussiga peaks sõitma.» Laurit ja Richardit saatis päikesepaiselises Pärnus Laasi uus tüdruksõber Stella.

Žürii tunnustas Pärnus Richardi võimeid ja annetas talle ühena 13 osaleja hulgast kollase edasipääsukaardi. Pole ka ime, Richard on kogemustega laulja. Vaata näiteks siit, kuidas ta esitab Keskerakonna eurovalimiste laulu. Kaasa laulis kogu Keskerakonna valmiskonverents! Šaumjan ise on Keskerakonna noortekogu liige.

Pühapäeval kella kolme paiku läks Tallinna eelvoorus võistlustulle Laasi taevassiniste silmadega südametüdruk Stella, kellele osutas moraalset tuge laulja ja võistlejana kogenud Richard. Paraku oli osutus pealinna konkurents neiu jaoks liiga karmiks ja žürii halastamatuks. Edasipääsu lubav kollane kaart jäi püüdmatuks.

Laasit pühapäeval Rotermanni kvartalis tüdruksõbrale kaas elamas näha polnud, küll võttis Stella Richardi käevangust üle üks meeldiva olekuga valget kapuutsjakki kandev noormees. Laasi lõi seltskonnaveergudel laineid veebruarikuus, kui ilmus presidendi vastuvõtule seltskonnadaami Liis Lassi saatel.

Žürii liikme Rein Rannapi sõnul oli Tallinna voorus küll palju osalejaid, kuid nende tase jäi keskpäraseks.

«Eriti need RnB-tüdrukud on ühe loo ära õppinud, aga sealt edasi tuleb tühi maa,» kommenteeris Rannnap. «Nagu metsloomakesed tsirkuses, kes on oma loomulikust keskkonnast välja võetud ja õpetatud trikke tegema. Orvake jookseb rattas ja jänes viskab nina peal porgandit üles jne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles