Seene-hakkliha-riisikotletid

, toidublogi autor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seene-hakkliha-riisikotletid
Seene-hakkliha-riisikotletid Foto: Sille Varblane

200 g hakkliha

2 dl praetud purustatud kukeseeni
1 sibul
1 dl riisihelbeid
0,5 dl piima
1 tl soola
pipart
paneerimiseks riivsaia

Sellest kogusest tuli kaheksa kotletti.

Purustasin praetud kukeseened köögikombainis, lisasin neile hakitud toore sibula, hakkliha, piimaga segatud riisihelbed ning soola ja pipart. Muna ei pannud tainasse üldse, kuid kotletid püsisid väga hästi koos.

Vormisin kotletid, paneerisin riivsaias ja praadisin.

Toorsalatiks lisasin hiina kapsale pirni, õuna ja hapukoort ning tuli päris hea salat. Kotletid olid ka head.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles