Mudelraudtee takistab Phil Collinsit plaati salvestamast

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Collins
Phil Collins Foto: AFP / Scanpix
Muusik Phil Collins on oma uue sooloalbumi jaoks laulude salvestamise määramata ajaks katkestanud, kuna ta on liiga hõivatud oma Šveitis asuva kodumaja keldrisse mudelraudtee ehitamisega.

Collinsi sõnul ei kavatse ta enne stuudiosse tagasi pöörduda, kui on lõpetanud oma poegade mudelraudtee ehitamise, teatas Wenn.

«Poiste – või tegelikult minu enda – jaoks ehitatav mudelraudtee tõmbas mu tähelepanu kõrvale,» tunnistas Collins.

«Ehitan oma keldris mudelraudteed. See tundub olevat kinnisidee. Muusika jaoks mu elus praegu ruumi pole,» täpsustas ta.

«Olen kindel, et kui raudtee hakkab valmis saama ja ma oma väiksesse stuudiosse lähen ja siis midagi juhtub, arendan seda edasi,» lubas Collins fännidele. «Mul on paar valmis asja ja paar poolvalmis asja, aga mitte midagi sellist, mida saaks juba albumiks kutsuda.»

Mudelraudteedest on vaimustuses ka rokkar Rod Stewart, kes mullu ajakirja Model Railroader kaanel poseeris. Stewart on nimelt ehitanud suuremat sorti mudelraudteemaailma, milleks kulus 12 aastat ja mis ajakirja toimetajate sõnul oli üks parimaid raudteesid, mida nad näinud on.

«Mul on kahju mehest, kel pole sellist hobi,» sõnas Stewart toona ajakirjale antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles