Tallinna tudengeid oodatakse õppeaasta avaüritusele

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on tudengipäevade avaparaad Tallinnas.
Pildil on tudengipäevade avaparaad Tallinnas. Foto: ARTUR SADOVSKI/PM/EMF

Sel aastal tervitab Tallinna Tehnikaülikool esmakordselt oma värskeid rebaseid suure õppeaasta avaüritusega - Tudengielu Avalöök, mille käigus toimub orienteerumismäng, vabaõhukontsert ja tudengite oma öölaulupidu.

TTÜ Üliõpilasesinduse turundus- ja meediajuhi Maarja Laasu teatel antakse esmaspäeval kell 18 TTÜ peamaja VI korpuse juurest start seikluslikule orienteerumismängule, mille jooksul saavad osalejad lähemalt tuttavaks TTÜ ja selle lähiümbrusega.

Mängu erinevates punktides panevad rebaseid ja teisi tudengeid proovile erinevad tudengiorganisatsioonid.

„Oodata on parajaid pähkleid ja huvitavaid ülesandeid segamini lõbusate väljakutsete ning naljakate mõistatustega," rääkis Laasu.

Mängule saab registreeruda esmaspäeval kella 15.00-ni.

Pärast orienteerumismängu, kell 20.30 algab TTÜ staadionil kontsert, kus esinevad TTÜ professorite ansambel Payback ja noorte lemmik StereoChemistry.

Tuju aitavad ülal hoida mängud ja mitmed üllatused.
Õhtu kulmineerub isamaalise öölaulupeoga TTÜ Big Bandi ja TTÜ naiskoori saatel. Öö saabudes on võimalik liikuda edasi tudengiklubisse Fusioon, kus tudengite keha ja vaimu värskendab vahupidu RebaseDusher.

Korraldajad loodavad, et üritusest kujuneb iga-aastane traditsioon, mis jätab värsketele tudengitele kustumatu mälestuse nende ülikoolitee algusest ja annab hoogsa avapaugu nende õpingutele TTÜ-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles