Janika Mölder: viimati tantsisin end hingetuks liidu koondises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Mölder
Janika Mölder Foto: Sille Annuk
«See oli minu jaoks müstika: milline tohutu areng toimus osalejates iga järgmise saatega,» meenutab «Tantsud tähtedega» eelmist hooaega iluvõimlemistäht Janika Mölder, kes hakkab uuel hooajal saate žüriis lapseootel Kaie Kõrbi asemel võistlejatele punkte jagama.
Eesti läbi aegade võidukaim iluvõimleja tunnistab, et pakkumise saates ise osaleda oleks ta raudselt tagasi lükanud – tantsida meeldib küll, kuid tangoga perfektselt maha ei saaks, kirjutas SL Õhtuleht.

Elu esimeseks tantsuks nimetab võimlemisklubi Janika eestvedaja lapsepõlveringmängu «Kaks sammu sissepoole – kaks sammu väljapoole».

«Ei mäletagi enam, millal viimati tantsida sain, sest elutempo on hästi kiire ja lapsed väikesed, nendega tahaks rohkem koos olla,» räägib Janika.

Esimese hooaja «Tantse tähtedega» jälgis Janika Mölder väga usinalt ja teda üllatas osalejate areng.

«See, mida suutis Erki Nool, oli müstika - teist olümpiakulda väärt,» rõhutas ta.

«Tantsud tähtedega» žürii liikmetega on Jaanika Mölder varemgi koostööd teinud – Jüri Naela seatud on võimlemisklubi võidukad etteasted suurvõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles