Kundas õpetatakse eakaid stressist vabanema

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitusel räägitakse tervislikust toitumisest.
Koolitusel räägitakse tervislikust toitumisest. Foto: Anni Arro

Mittetulundusühing Kunda Elulõng korraldab eakamatele inimestele koolituskursuse "Stressivaba elu", mille raames õpetatakse, kuidas paremini elus hakkama saada ning väärikalt vananeda.


"Vanadus ei tähenda mingil juhul käed rüpes istumist, iga inimene saab ja peab tegema talle jõukohast tööd," leiab MTÜ Kunda Elulõng juhatuse liige Linda Villik.

24.-27. augustini toimub koolituse psühholoogiline osa, mille viib läbi MTÜ Abiühing Üheksavägine koolitusjuht Margot Põlla Viljandimaalt. Nelja päeva jooksul käsitletakse põlvkondadevahelisi peresuhteid ning inimese minapilti, juttu tuleb ka inimese mõtlemis- ja reageerimisviisidest, hoiakutest ja uskumustest, stressist hoidumisest ja konfliktide lahendamisest.

5. septembril toimub koolituse raames tervisepäev, mille viivad läbi ASi Tartu Kiirabi koolitusjuht ja tegevmeedik Andras Laugamets ning psühhosotsiaalne nõustaja, vabastava hingamise õpetaja Tiit Põlla.

Koolitusel tuleb juttu haiguste ennetamisest, lihtsamatest kodustest raviviisidest, võimlemisest, stressist hoidumisest ja tervislikust toitumisest.
Praktiliste harjutuste käigus õpetatakse, kuidas meel ja keha tasakaalu viia.

Kunda Tervise- ja Hooldekeskuse (Ehitajate 8/9) hooldekodu teisel korrusel asuvas õppeklassis toimuvale koolitusele saab registreerida kuni kohti jätkub, telefonil 3221285 või 58189632.

Osaleda saavad vaid 20 kõige kiiremat registreerujat. Koolitus on osavõtjatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles