Kontserdikorraldaja: Madonna lahkus Eestist koos kingitud dressidega

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna-dress
Madonna-dress Foto: Bastion

Tallinnas toimunud Madonna kontserdi Eesti-poolse korraldaja BDG kinnitusel sai popikoon kingituseks kaks mälestuseset - proua Evelin Ilvese poolt rahvusmustriga spordiriided ja BDG omanikelt vendadelt Rebastelt hinnalise kaelaehte.


Nii kaelaehe kui ka spordiriiete komplekt jõudsid popiidolini mänedžeri vahendusel. «Saame olla kindlad, et mõlemad kingitused lahkusid Eestist koos Madonna endaga,» selgitas BDG üks omanikke Priit Rebane.

Elu24-le vihjas üks Eesti-poolse korraldustiimi liige, et proua Ilvese kingitus leidis veel enne Eestist lahkumist tee prügikasti. BDG kinnitusel on tegemist laimuga. «Kogu see lugu on väljamõeldis ning loo juurde lisatud pildi näol on tegemist lavastuse või fotomontaažiga. On väga kahetsusväärne, et üks meediakanal püüab oma populaarsust sellise laimu abil tõsta,» nentis Priit Rebane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles