Renée Zellweger põeb anoreksiat?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Zellweger
Renee Zellweger Foto: AFP / Scanpix

Väidetavalt põeb Bridget Jonesina tuntuks saanud näitlejanna Renée Zellweger anoreksiat.

Eile David Lettermani

show

filmimisel olnud Zellweger nägi välja nagu nälginud, kirjutab AP.

Näitlejannal oli seljas sinine kleit, mis jättis suure osa ta kehast paljaks.

Stuudiost lahkunud Zellweger jagas fännidele autogramme. Autogrammide jagamise videol on näha, et naine on varasemaga võrreldes lausa ülikõhn ja ta luud turritavad läbi naha.

Väidetavalt tekkisid Zellwegeril kaaluprobleemid pärast kahte «Bridget Jonesi» filmi. Bridgeti rolli jaoks pidi ta üsna palju kehakaalus juurde võtma. Pärast filmimise lõppu olevat ta aga liiga kiiresti kehakaalu normaliseerida püüdnud.

Arstide kinnitusel mõjub selline jo-jo efekt organismile halvasti ja selle tõttu võibki näitlejannal nüüd haigus välja kujunenud olla.

Lisaks «Bridget Jonesile» tuntakse Zellwegerit ka filmidest «Chicago», «Me, myself and Irene», «Nurse Betty» ja «Cold Mountain».

Anoreksia (teaduslik nimetus neurogeenne isutus, ladina keeles anorexia nervosa) on psüühikahäire, mille tunnuseks on teadlik ja tahtlik kehakaalu alandamine alla tervisliku piiri.

Kaalu kaotus või madalal püsimine saavutatakse teatud toitude vältimise, oksendamise, kõhulahtisuse esilekutsumise ja ülemäärase treeninguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles