Galerii: stiletojooks tõi naised tänavale

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilettojooks Kaarli puiestee alleel, 22.05.08
Stilettojooks Kaarli puiestee alleel, 22.05.08 Foto: Maria Vahuri

Lühikeste seelikute ja kontsakingade hooaeg on ametlikult avatud!

Eile korraldas naisteportaal Femme.ee Kaarli puiesteel stiletojooksu ning ühtlasi kuulutas avatuks ka Kaunite Jalgade konkursi.

Rohkem kui poolesajast kontsakingadega jooksjast oli kiireim Kristi Rebane, teisele kohale jooksis end  Mari-Liis Nurmeste ning kolmandale Birgit Noormägi.

Kauneima siresääre tiitli võitis Leela Toomsalu.

«Osavõtjaid oli igat masti ja erinevate eesmärkidega, sest 100-meetristel kontsadel joosta pole mingi naljaasi,» kommenteeris Silvi Grigorjeva internetiajakirjast Femme.

«Oli tõelisi sportlikke jooksjaid, kui ka neid, kes võtsid üritust show ja naljana, näiteks nii tegi kaunis PTA-team, tipsides graatsiliselt finišisse, koerake rihmaga ees.»

Samas oli ka neid, kes jooksid distantsi sama kiiresti kui spordijalatsites, tehes silmad ette nii mõnelegi amatöörsportlasele. Igatahes sai esikolmik välja selgitatud läbi tiheda konkurentsi.»

Tihedas jooksumelus juhtus ka üks väike õnnetus: pesumodellina üles astuv ning tööks kauneid jalgu vajav Maigi Moor komistas ning kukkus ja vigastas mõlemat põlve. Õnneks olid vigastused vaid pindmised ning loodetavasti paranevad kiiresti.

Esikoha siresäär sai ABC Kingalt uhked stiletod. Kõiki osalejaid ootas finišis asuvas Liotoni telgis lõõgastav jalamassaaž, mida tegid mehed.

Au ja kuulsust kaunitele siresäärtele said kõik osalejad, sest fotograafide välklambid sähvisid nagu punase vaiba galal. Ka uudistavaid mehepoegi oli jooksuraja ääres murdu.

Kõik fotograaf Indrek Arula jäädvustatud kaunid jalad riputatakse üles Femme.ee portaali, et ka sul oleks võimalik välja valida oma lemmiksääred.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles