Lauri Laasile meeldivad Anu Saagimi pildid

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laasi kaaslanna Stella.
Lauri Laasi kaaslanna Stella. Foto: paparatso

Keskerakonna poliitik ja riigikogu saadik Lauri Laasi tunnistas, et vaatas selle nädala seltskonnaajakirjandusest Anu Saagimiga tehtud fotolavastust ja jäi nähtuga rahule.


«Mulle meeldis Saagimist tehtud fotoseeria. Suurepärane teostus: väga kunstilised pildid, professionaalne riietus, meik ja fotograafitöö,» kommenteeris Laasi nähtut.

Saagimi Kroonikas avaldatud skandaalset pildigaleriid ja intervjuud «Ketseri pihtimus», näed SIIT.

8. augustil Aegna saarel peetud keskerakondlikel suvepäevadel presenteeris Laasi parteikaaslastele rõõmu ja uhkusega oma uut kallimat, säravat Stellat. Eile külastas Lauri Laasi koos Stellaga Pärnut ja ostsid teepeal Märjamaa tanklast ajakirja Kroonika, kakaod ja viinerisaia.

«Tegelikult ostis selle ajakirja küll Stella, aga ma viskasin kah pilgu peale,» tunnistas Laasi. ««Kollast» ajakirjandust loen ikka, selles suhtes mul küll mingit valehäbi ei ole,» rääkis Laasi. «Külastan ka portaali Elu24. Eks seegi ole osa meediamaastikust, millega tuleb kursis püsida.»

Mustaraamiliste prillide ja huvitava soenguga noormees piltidel on Laasi sõber, noor laulja Richard Šaumjan, kes osales eile Pärnus toimunud saate «Eesti otsib superstaari» eelvoorus ja žürii otsuse põhjal edasi pääses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles