Suvetripi produtsent: Lauri Pedaja vedas meid alatult alt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Indrek Galetin

Juba sel sügisel peaks valmima uus kodumaine «American-pie» stiilis komöödia «Augusti Suvetrip» kus viis sõpra sõidavad suvepealinna Pärnusse suvest viimast võtma.

Esialgselt pidid osades kaasa tegema Lauri Pedaja, Maarjan Pärn, Erich Krieger, Jan Uuspõld, Artur Veeroja, Mart Sergo, Priit Pikkas, Vaido Neigaus jt. Tänaseks on näitlejate rivist lahkunud tantsiv staarjuuksur Lauri Pedaja, kes produtsendi sõnul vedas neid alatult alt.

«Lauri Pedaja ei osale enam filmis, sest teda ei saa kunagi kätte, kui teda vaja on,» pajatab südamepõhjani solvunud filmi produtsent Aldur Anier. 

«Lauri ei tulnud ka Privé «Sina oled see õige!» üritusele , sest  «tema õega juhtus autoõnnetus...» Lauri Pedaja õde aga võttis minuga ühendust ja oli murelik, et kust selline info üldse võeti. See olevat puhas väljamõeldis.»

«Pärast seda olen üritanud Laurit kätte saada, aga ta ei võta toru. Seega ei saa me temaga enam arvestada ning me arvasime ta filmist välja. Edu talle tema karjääris! Pedaja asemele valime uue inimese, kes saab filmis pearolli,» pajatab tarmukas produtsent. 

Lauri enda sõnul on tema filmis osalemine küsimärgi all, kuna ta ei usu sellesse filmi ja ei taha teha koostööd amatööridega. 

Aldur, rääkisid mõni aeg tagasi, et filmi rahastamisega on raskusi ning kutsusid inimesi teie filmi jaoks raha annetama. Kuidas sellega nüüd lood on?

Filmivõtted jäid vahepeal tõesti pooleli, kuna polnud vajalikku raha, et neid jätkata. Aga nüüd on suur võimalus saada siiski abi Peeter Rebaselt.

Rebane on praegu puhkusel ja saabub 26. augustil, ehk siis peale seda saame rohkem teada. Praegu käivad võtted siiski jätkuvalt suure hooga, aga kahjuks pidime alustama kõike otsast peale, tänu Pedaja alt ära hüppamisele.

Õnneks lõid meiega kampa uued näitlejakandidaadid Laura Kõrgemäe ja Mari-Leen Kaselaan. 

Praegu siis tegeleme võtetega. Meid on siiani takistanud peamiselt halvad või vihmased ilmad. Samuti käis Elu24.ee suvetiiger Artur Veeroja Türgis puhkamas ja oli võtetset eemal. Ning ikka ja jälle see peamine probleem, et vaevleme endiselt rahapuuduses.

Kas film siis ikka tuleb või on see veel ebaselge? 

Nagu ennist juba ütlesin, üritame saada Peeter Rebaselt abi ja teha filmi oma toreda ja aktiivse meeskonnaga siiski kiiresti valmis, aga lubadust ei saa anda ilma- ja raha pärast. Kuid kindel on see, et millalgi see film siiski valmib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles