Galerii: Lindex kaupluse avamine

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindexi kaupluse avamine Viru tänaval, 21.05.08
Lindexi kaupluse avamine Viru tänaval, 21.05.08 Foto: Maria Vahuri
Moekett Lindex avas neljapäeval, 22. mail Tallinnas uue kaupluse. Kaupluse kahel korrusel pakutakse moekaid riideid nii naistele kui ka lastele ning kauplus asub linna ühes parimas kauplemispiirkonnas, vanalinna peatänaval - Viru tänaval.

Kaupluse avamise puhul korraldati pidu, kuhu oli erikutsetega kutsutud 200 külalist; musitseeris ansambel Tanel Padar and the Sun ja õhtut juhtisid Helen Sürje ja Emma Wiklund.

«Eesti on üks meie prioriteetsemaid turge ja meil on Tallinna kaupluse osas suured ootused. Oleme esimesed, kes pakuvad kesklinna südames vanalinnas rahvusvahelist moodi ja kauplus peaks inspireerima ka kõige nõudlikumaid moehuvilisi,» ütles avamisel Eveliina Kääriä, Lindexi tegevjuht Eestis.

Kauplemispinnad paiknevad ligi 750-ruutmeetrises kaupluses kahel tasapinnal. Kauplus on sisustatud Lindexi kaasaegse kauplusedisainiga, mis pakub helgeid ja köitvaid poodlemiselamusi.

Kauni ja naiseliku sisustuse taustal pakuvad Lindexi laias valikus moekad rõivad ohtralt inspiratsiooni.

Kauplus Tallinnas pakub moekollektsioone nii naistele, kui ka lastele. Lisaks sellele pakub kauplus ühte suurimat valikut pidulikke, igapäevaseid ning trendikamaid naiste aluspesumudeleid Eestis.

«Meie Eesti klient võib oodata Lindexist värvikirevat suve. Värvikirevad topid on üks hooaja kindlamaid valikuid. Mida rohkem mustrit ja värvi, seda parem,» ütles Eveliina Kääriä.

Kauplus õnnistati sisse loomulikult uhke moedemonstratsiooni, mõnusa muusika ja isuäratavate suupistetega.

Faktid kaupluse kohta:

Aadress: De La Gardie, Viru tn Tallinn

Müügipind: 758 ruutmeetrit

Sortiment: moekollektsioonid naistele ja lastele ning aluspesu.

 

Kiika ka pildigaleriid Lindexi suvekollektsioonist!  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles