Madonna-nimelised dressid saabuvad müügile reedel

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna-dress
Madonna-dress Foto: Bastion

Reedel, 21. augustil paneb moefirma Bastion oma esinduskaupluses Viru keskuses müüki piiratud koguse unikaalseid spordirõivaid.


Üks dressikomplekt maksab 3000 krooni, suurused varieeruvad skaalas S, M ja L, ütles Bastioni omanik Indrek Stahl. Dressikomplektid on pea-aegu samasugused, nagu Evelin Ilves kinkis Eestis külastanud popstaar Madonnale.

«Erinevus on vaid tikandis,» rääkis Stahl. «Madonna jaoks tehti kogu tikand käsitsi ja sel juhul ületaks ainuüksi tikkimise hind tugevalt 3000 krooni piiri. 30 tundi puhast käsitööd! Müügile tulevad dressid on täpselt samast materjalist ja sama lõikega, kuid osa tikandit on tehtud käsitsi ja osa masinaga.»

«Samuti puudub müügieksemplaridel märk «Welcome to Estonia»,» jätkas Stahl. «See Evelin Ilvese juhtimisel välja töötatud märk kuulub Eesti riigile.»

Dresside vastu tuntakse Stahli sõnul suurt huvi. «Te pole esimene, kes minu käest küsib, millal dressid müüki tulevad. Olin neljapäeval Hansapanga klientide aastavastuvõtul, kus oli kokku 500-600 inimest. Ja seal jõudis ka ligi kümme naisolevust tulla mu käest küsima, kuidas ikka oleks võimalik neid madonna-dresse saada,» muheles Stahl.

«See ajab mind täitsa naerma,» jätkas Stahl. «Keegi pole ju neid oma ihusilmaga näinud, aga meie naispere on nõus ostma asju nagu põrsast kotis.»

Praegu on plaanis müüki alustada reedel kell 18.00. «Kardetavasti tuleb sinna märgatavalt rohkem inimesi kokku, kui 25. Kui väga mölluks läheb, siis peame mõtlema turvalisuse peale. Aga võib-olla tuleb hoopis oksjon korraldada,» arutles Stahl.

Dressimüügi täpne vorm ja kellaaeg otsustakse homme hommikusel turvanõupidamisel Viru keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles