Vihula valla päev tuleb seekord Võsul

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu rand.
Võsu rand. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Laupäeval, 22. augustil peab Vihula vald Võsul vallapäeva, mis saab alguse kell 9 laadaga lõkkeplatsil. Päeva pidulik avamine toimub kell 15 sealsamas.


Vallapäeva korraldavad Võsu seltsid: MTÜ Võsu Arengu Selts, MTÜ Võsu Rannaklubi ja MTÜ Võsu Vabatahtlik Tuletõrjeühing koostöös vallavalitsusega.



"Muidu oli traditsiooniks, et Vihula valla päeva peeti Vihulas, aga möödunud aastal tekkis mõte, et selle võiks korraldada kohalik selts oma kodukandis," selgitas Vihula valla kultuurinõunik Anneli Kivisaar.



Päeva raames toimub külavanemate ümarlaud, matk, Võsu-teemaliste fotode näitus, veel mängitakse rannavollet, valmistatakse küpsisetorti ning lapsed saavad meisterdada käsitöönurgakeses.



Õhtul esitavad Võsu seltsimajas Tiina Mälberg Rakvere teatrist ja Heilo Aadla Supilinna teatrist tunniajalise intiimse laulu- ja luulekava "Kahekesi". Möödunud aastal peeti vallapäeva Võhmal.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles