John Cleese`ile läks abielulahutus maksma 12 miljonit naela

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Cleese
John Cleese Foto: AP / Scanpix

Briti komöödianäitleja John Cleese`i abielulahutus läks talle maksma miljoneid.

Cleese peab oma kolmandale abikaasale Alyce Faye Eichelbergerile kokku maksma 12 miljonit naela (217 miljonit krooni), kirjutab The Telegraph.

Juba varem jõuti kokkuleppele, et Cleese annab psühhoterapeudist endisele abikaasale kaheksa miljoni väärtuses varandust ja sularaha. Tehingu sisse kuulub ka New Yorgis asuv luksuskorter, Londonis trendikas Holland Parkis asuv maja ning pool Californias Santa Barbaras asuvast suvemajast

Lisaks saab naine järgneva seitsme aasta jooksul aastas veel 600 000 naela.

70-aastasel Cleesel on käsil oma pikka aega kestnud abielulahutusest ühe mehe show kirjutamine. Show kannab nime «My Alyce Faye Divorce Tour».

Cleese`i sõnul on ta endine naine, kellega ta oli abielus 16 aastat, nüüd rikkam kui tema.

«Minu arvates on see ebaõiglane, et kui me mõlemad täna sureksime, siis tema lapsed saaksid palju rohkem kui minu lapsed. Igatahes nüüd olen targem, ma ei loo enam suhet naisega, kes on mu raha jahtimas,» nentis näitleja.

Kui Cleese ja Eichelberger 1990. aastal kohtusid, elas lahutatud naine koos oma kahe pojaga sotsiaalkorteris.

Cleese`i kinnitusel olid tema kaks esimest lahutust väga rahulikud ning esimese naise Connie Boothiga suhtleb ta siiani. Kahest esimesest suhtest on Cleese`il kaks täiskasvanud tütart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles