Pärnu klubid meelitavad püha eel naisi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval saab Bravos alguse naistele suunatud üritustesari “This is The Lady’s Night with the Urban Flavor”.
Kolmapäeval saab Bravos alguse naistele suunatud üritustesari “This is The Lady’s Night with the Urban Flavor”. Foto: Marek Talivere ja Taavi Palu

Taasiseseisvumispüha eel Pärnu klubidel spetsiaalseid üritusi kavas ei ole, küll meelitavad klubid vaba päeva eelsel kolmapäeval pidutsema naisi.

Nii saab klubis Bravo kolmapäeval alguse uus üritustesari "This is The Lady's Night with the Urban Flavor", mille aukülalisteks on Bravo programmijuhi Erko Kääratsi teatel kõik naised.

Hea muusikalise elamuse eest vastutavad sellel ööl DJd Tom Lilienthal & Möls.

Neljapäeval mängitakse Bravos linna nõutuimat muusikat. Kohal on master of ceremony - Margus Peterson.

Naiste kolmapäev on taasiseseisvumispäeva eel ka klubis Sugar, kus üritusel "Ladies R'n'b Night" mängib muusikat DJ Mista.

Neljapäeval toimub samas DJ Rauno Viikmani eestvõttel "Thirsty Thursdays", kus saab janu kustutada soodushinnaga.

Klubis Mirage on kolmapäeval videodisko. Parimaid muusikavideoid suurtelt ekraanidelt näitab Vardo Rohtmets. Neljapäeval on Mirage'is soovilaulude ja tervituste õhtu. Soove täidab DJ Kristo Kiisk.

Taasiseseisvumispäeva eel ja ajal saab pidutseda Pärnu kuursaaliski. Kolmapäeval on seal traditsiooniline suvekaraoke. Neljapäeval teeb kuursaalis suvemuusikat aga Raul Sepperi duo.

Klubid Sunset ja Str& on nädala sees suletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles