Koolitüdruk tappis noaga 30 meest

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga. Illustreeriv foto.
Nuga. Illustreeriv foto. Foto: Toomas Huik

Brasiilia linna São Paulo politseinikud jahmusid 17-aastase sarimõrtsuka vabatahtlikust ülestunnistusest, mille kohaselt tappis too kahe aasta jooksul 30 meest.


Tütarlapse ohvrite rekordiliselt pikk nimekiri annab talle ilmselt maailma kõige viljakama teismelise sarimõrtsuka tiitli, nendib ajaleht Sun. Tütarlaps kasutas meeste mõrvamiseks nuga, sest nagu ta ise ütles: «Ma ei julge püssi kätte võtta, aga nuga ma oskan hoida küll.»

Esimese ohvri tappis tüdruk - kelle nime alaealisuse tõttu pole avaldatud - juba 15-aastaselt. Ta ütles detektiividele, et soovis tapmise lõpetada ja oma teod üles tunnistada enne 18-aastaseks saamist. Hiljem oleks talle kohaldatud täiskasvanutele mõeldud karistusmäära.

São Paulo politseil pole siiani õrna aimugi, millised motiivid peituvad koolitüdruku metsikute tegude taga. Mõned allikad usuvad, et tegelikult oli süütu väljanägemisega neiu kuritegelike jõukude palgamõrtsukas.

Tütarlapse ülestunnistuseni viis kõige tavalisema São Paulo tänavakaklusega seotud arreteerimine.

Hiljuti šokeeris maailma uudis, mille kohaselt Brasiilia krimireporter organiseeris oma saate vaadatavuse tõstmiseks tapmisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles