Sel neljapäeval ajalooline sündmus - Goldie jõuab Privésse!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Goldie
DJ Goldie Foto: Club Privé

Neljapäeval, 20. augustil peab klubis Privé oma sünnipäeva Formation Recordsi boss DJ SS! Selle auks on kohale kutsutud ei keegi muu kui GOLDIE ise, lisaks astuvad püünele MC BIGGIE, MUTATED FORMS, DJ S.I.N. ning peoresidendid DZHEIMZ ja MARK SLAVIN pakuvad kõigile higistele sünnipäevalistele suure sündmuse puhul Fine Flava vol. 21 plaadiviile.

Peale selle, et seekordse JusFine'i peaesineja GOLDIE on vaieldamatult üks kuulsamaid ja edukamaid DNB artiste läbi aegade, keda teavad nii vana- kui uuekoolimehed, on ta ka väga edukas gräffitikunstnik. Goldie alustas teed muusika juurde breiktantsu ja gräffitiga - Afrikaa Bambaataa dokkfilmis kasutatud gräffikaadrid on suuremas osas noore GOLDIE kätetöö.

Vahepeal kolis GOLDIE USAsse ja hakkas seal kullast hambakroonidega äri ajama, mis praeguseks on saanud tema eemaldamatuks kehaosaks. 1991 tuli GOLDIE Inglismaale tagasi, tutvus 4Hero tüüpidega ja hakkas muusikat tegema. Järgmisel aastal ilmuski juba tema esimene lugu, kolme aasta pärast asutas ta legendaarse leibeli Metalheadz, mille kohta vist igasugused kommentaarid on liigsed, ja 1995 tuli välja "Timeless". See on album, mis murdis trummi ja bassi põrandaalustest urgastes MTV edetabelitesse ning rahvamasside teadvustesse. "Timeless'i" kõige kuulsam rada "Inner City Life" on vist küll iga klubimuusika austaja südames ja albumi kujundus on paljudel lausa ihule tätoveeritud.

See ongi puhas kuld - GOLDIE! Mees, kes on teinud kõike, kaasa arvatud mänginud Bondi filmis, käinud Naomi Campbelliga ja Björkiga (SiC!) ja juhatanud orkestrit!

Line up:
GOLDIE (METALHEADZ, UK)
DJ SS (FORMATION, UK)
MC BIGGIE (GRID RECORDINGS, UK)
MUTATED FORMS (GRID RECORDINGS, EST)
S.I.N. (NEMESIS, EST)
RESIDENDID: DZHEIMZ & MARK SLAVIN

Flaier SIIT.

Fine Flava vol 21 mix ja tracklist SIIT JA SIIT.

DJ SS'I personaalne tervitus üle YouTube'i SIIT.

Goldie - Inner City Life YouTube'is SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles