Galerii: JAM muutis Bravo sünnipäeval inimesed rõõmsaks!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bravo 4. sünnipäev koos JAMi ja Merkaga.
Bravo 4. sünnipäev koos JAMi ja Merkaga. Foto: Hille Rokk

Laupäeva öösel pidutses klubitäis rahvast Pärnu klubis Bravo 1990. aastate menubändi JAM aegumate viiside järgi, bänd tuli taas kokku vaid üheks õhtuks.

"See viis haaras mind!" laulis JAMi üks liige Mihkel Mattiisen lavalt ja Bravos tantsiv rahvas laulis kõva häälega kaasa.

Lisaks veel „Petlik õnn", „See on nii" ja mitmed teised hitid, millega JAM 15aastat tagasi edetabeleid ründas.

Ansambli etteaste läks rahvale niivõrd peale, et JAMil oli raskusi pidama saamisega. Pärast teadet, et tuleb viimane lugu, esines bänd veel üle poole tunni.

Bravosse kogunenud rahvas lihtsalt jämmis ja jämmis ja jämmis ja laulis kõiki lugusid kaasa.  Nii heale publikule lihtsalt pidi ju esinema!

Kuuldavasti tuli JAM kokku vaid üheks õhtuks, kuid mine tea, bändi kodulehel seisab, et ansambel on kõigest puhkusel. Seega näeb neid ehk peagi veel.

Õhtu lõpetas Bravos Merlyn Uusküla oma mitte vähem poppide tantsulugudega. Merkale sai eelnevalt kaasa elada ka Bravo Lounge'i intiimsemas õhkkonnas.

Vaata peo galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles