Backstreet Boys: me ei tee lollusi ja ei kisu end alasti!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Backstreet Boys Tallinnas Saku Suurhallis 19.05.2008
Backstreet Boys Tallinnas Saku Suurhallis 19.05.2008 Foto: Maria Vahuri

Eile andis Tallinnas Saku suurhallis kontserdi menukas ameerika poistebänd Backstreet Boys. Enne lavaleminekut tegi Brian Littrelli ja AJ McLeaniga kiire intervjuu reporter Carola Madis Reporter.ee-st.

Miks teist ei ilmu meedias skandaalseid artikleid? Kas olete tõest nii korralikud poisid?
Meist kirjutati rohkem seoses plaatidega «Backstreet`s Back», «Millenium» ja «Never Gone». Need olid meie tipphetked.

Arvame, et vahel on siiski parem olla eemal rambivalgusest ja valguses siis, kui sul on midagi öelda.

Aga, kui aus olla, siis mulle ei meeldi lood meie tegemistest. Meeldivad ainult juhul, kui need on positiivsed. Aga on ka palju negatiivset ja väljamõeldut.

Oleme, kes me oleme ja me ei pane ju maski ette ega kujutle, et oleme keegi teine. Oleme aastatega seda taibanud. On hea olla nii valguses, kui varjus.

Kas usute sõnakõlksu, et vahel on ka halb reklaam hea reklaam?
Vahel tõesti. Näiteks, kui sa pole palju avalikkuse ees, siis hoiab see sind pildil.

Mõnikord pildistab sind paparatso või ütleb keegi miskit ja sa satud uudistesse ning nii oledki jälle pildil.

Paraku aga üritab mõni teadlikult sattuda halbade tegudega uudistesse. Meie seda ei tee. Me ei ürita iga hinna eest kellegagi baaris kakelda, me ei räägi lollusi teles, ei kisu end paljaks või muud sellist.

Me oleme sellest välja kasvanud, selle faasi omal ajal läbi käinud. Kui me tuuri lõpetame, lähme koju ja naudime omaette olemist. Elame normaalset elu.

Kutt minu kõrval on suurepärane näide meie praegusest elustiilist. 2002.aastal, kui ta oli võõrutusravil, polnud see veel lahe.

Nüüd aga kirjutatakse võõrutusravist hittlugusid. Täna läheb staar võõrutusravile ja teeb sellest suure kampaania.

Mul on hea meel, et sa ei leia Backstreet Boys`i nendest uudistest. Aga tõepoolest ei ole enam halba pressi, sest igasugune meediakajastus on hea.

Kui meie alustasime, siis oli niiöelda kahjukontroll, kaitsmaks halbade uudiste eest. Varem võideldi heade uudiste kaudu halbade uudistega.

Nüüd keegi enam isegi ei muretse, millistesse uudistesse ta satub. Näiteks sõidad täis peaga, lähed võõrutusravile ja oled veelgi edukam...

Ajad on lihtsalt muutunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles