Galerii: Kontsert „12 suvevärvi“ Ammende villa aias

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik Pärnus suvetuuri "12 Suvevärvi" kontserdil.
Publik Pärnus suvetuuri "12 Suvevärvi" kontserdil. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Reede õhtul jõudis Pärnusse kontserttuur „12 suvevärvi", mida ei suutnud nurjata ei paduvihm, mürisev äike ega voolukatkestus.

Ammende villa aias toimunud kontserdi juhatasid sisse Raivo Tafenau bänd ja brasiillasest bossamuusik Sergio Bastos, kes kütsid halvale ilmale vaatamata kohale tulnud oma rütmidega kiiresti üles.

Vahetult enne kontserdi algust lakkas ootamatult sadugi ja nii võis Tafenau lavalt teatada, et koos "12 suvevärviga" saabus ka suvi Pärnusse tagasi.


"Hommikul loetleti Pärnu rannas 8 inimest, siin on publikut vähemalt 15 korda rohkem," naljatas muusik.

Pärast rütmikat Lõuna-Ameerika muusikat liitus bändiga Laura Põldvere, kes esitas nii oma uut loomingut kui ka vanu hitte täiesti uues seades.

Vihmakeepidesse mattunud ja vihmvarje kaasa tassivat publikut ilmataat siiski kontserdi lõpuni ei õnnistanud.

Vaid mõni minut pärast seda, kui lavale sammusid tänavused eurolaulikud ansamblist Urban Symphony, avanesid taevakraanid ja kontserdipublik sai kaela suisa ämbrite viisi vett. Peale selle kaikus üle taeva ähvardav kõuemürin.

Ometi pidasid pärnakad vapralt lõpuni vastu, teenides korduvalt Urban Symphony solistilt Sandra Nurmsalult tänu.

Vahetult enne kontserdi lõppu tabas hetkeline šokk muusikuidki, kui lavalt kadus mitmeks minutiks vool. Sellele vaatama esitas pimedusse mattunud Urban Symphony ilma võimenduseta loo vapralt lõpuni.

Vaata ka kontserdi galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles