Skandaalne Joel de Luna abiellus taas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel de Luna
Joel de Luna Foto: Arno Saar/ SL Õhtuleht

Läinud neljapäeval sõlmiti Tallinna Õnnepalees muusik Joel de Luna ja tema väljavalitu Helena Küttmanni seaduslik abielu.

Joeli (42) ja Helena (32) abielutseremoonia toimus vaid hoolikalt valitud külaliste, lähisugulaste ja parimate sõprade silme all, edastas Naistemaailm.

Joel de Luna ja Helena Küttmanni armulugu on olnud lühike, ent täis kirge. Paar tutvus käesoleva aasta alguses Tallinna ööklubis BonBon, ning juba kuu aega hiljem palus Joel Helena kätt.

Tõsi, peagi mõtles Joel ümber, sest sedavõrd nobe abiellumine olevat tema jaoks liigne ruttamine. Mõne aja möödudes aga laskus kirglik muusik taas oma südamedaami ees ühele põlvele.

Kokaiiniäri eest 2005. aasta novembrist 2006. aasta detsembrini vanglakaristust kandnud Joel de Lunat on vabaduses veedetud pooleteise aasta vältel saatnud donžuanikuulsus.

25. aprillil sai Joel poja sootuks teise naisega - Saaremaalt pärit Getlyn Lindauga.

Lisaks on Joeli seostatud moekunstnik Katrin Kuldma ja rootslannast veiniärinaise Sara Skullerediga.

Eelmisest abielust tippmodell Carmen Kassi õe Victoriaga on Joelil kaks last: poeg Antonio Sebastian ja tütar Sinenca Jasmine.

Naistemaailm

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles