Merka tutvustab oma uut lugu «Mis arvad Sa?»

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merka hakkab saadet juhtima alates 18. jaanuarist igal pühapäeval.
Merka hakkab saadet juhtima alates 18. jaanuarist igal pühapäeval. Foto: Marko Söönurm
Kolmapäeva hommikul külastas Merka alias Merlyn Uusküla Raadio Uuno hommikuprogrammi Totaalne ärkamine, kus tutvustas uut lugu
«Mis arvad Sa?
» ja rääkis lähiaja plaanidest seoses uue projektiga.

Rõõmus ja naerusuine Merka, kes juuli keskpaigas saabus tagasi pikemalt reisilt Ameerika Ühendriikidesse, jutustas, et loominguliselt on uus lugu sündinud just selle puhkusereisi ajal ja lisas: «Kui rääkida loo meloodiast, siis see on tõesti USA-s tehtud, sõnad lõpetasin Eestis.»
 
Puhkusereisi ajal Ameerikasse tegi Merka tegevtoimetajana tööd ka ajakirjale Buduaar, käis väga palju väljas erinevatel kontserditel, ööklubides, lounge´ides, kuulas muusikat, tutvus erinevate inimestega ja pühendus iseendale. «Jalutasin üksi mööda ookeani rannaäärt ja kuulasin lainete kohinat tunnistas Merka
 
Lisaks uue loo avalikkuse ette toomisele on Merka käivitamas ka uut hoogsat ja lõbusat projekti. «Mina ja show-trupp Haremi tantsutüdrukud hakkame tegema Eestis erinevaid esinemisi ja harjutame praegu hoogsasti,» pajatas ta. «Muusika, mida esitame on valdavalt minu looming. Mina laulan, teised tüdrukud tantsivad. Ballaade me ei esita, meil on väga lõbus ja tantsuline kava.»

Uut lugu saab kuulata SIIT.

Mis arvad Sa Merka uuest loost? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles