Lepajõe sai noormehe löömise eest trahvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Lepajõe
Alex Lepajõe Foto: Ander Ilp

Seitsme lapse isa Alex Lepajõed karistati täna Harju maakohtus – meest süüdistati noormehe löömises ja kohus määras Lepajõele 8000 krooni suuruse trahvi.

Lepajõe süüasi lahendati kokkulepemenetluses ehk Lepajõe tunnistas end löömises süüdi.

Süüdistuse järgi lõi Lepajõe mullu 12. detsembril kell 14 Tallinna vanalinnas Pikk 39 maja juures noormehele ühe korra rusikaga näkku.

18-aastane Ove rääkis toona Postimees Online’ile, et nad kõndisid sõbra ja kahe sõbrannaga tervishoiumuuseumi poole ja ühest majast väljus Alex Lepajõe, kes hakkas nende ees liikuma.

«Hakkasin sõbraga rääkima, et Lepajõel olid kunagi mingid probleemid. Selle peale astus ta veel paar sammu edasi, kuid tuli siis tagasi ja küsis, et kas ma rääkisin temaga,» meenutas Ove. «Ütlesin, et rääkisin sõbraga ja vaatasin üle õla sõbrannade poole. Kui tagasi Lepajõe poole vaatasin, saingi vastu vahtimist. Seejärel kõndis ta lihtsalt minema.»

Ove sõnul tabas rusikalöök ta nina ja noormees suundus traumapunkti, kust öeldi, et tegemist on tugeva põrutusega.

Ove kinnitas ka, et ta ei soovinud Lepajõed kuidagi provotseerida.

Alex Lepajõe ütles detsembris Postimees Online’ile, et tema ei tea juhtunust midagi.

Lepajõe võib Harju maakohtu otsuse veel edasi kaevata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles