Kaia Jäppinen: kohtunikul on alati õigus

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Jäppinen (vasakul).
Kaia Jäppinen (vasakul). Foto: Karli Saul

Eile Brasiilia-Eesti jalgpallimatši vaatamas käinud abilinnapea Kaia Jäppinen ei soovi platsikohtunikku arvustada.


«Kohtuniku tööd ei tahaks kommenteerida. Ilmselt oli Kruglovile punase kaardi andmine ülekohtune, aga tegelikult on kohtunikul alati õigus. Vähemalt jalgpallis,» arvas abilinnapea.»

«Ma pole väga suur jalgpalliasjatundja, aga rahvusvahelisi võistlusi käin aeg-ajalt vaatamas. Oleksin oodanud brasiillastelt huvitavamat mängu ja kombinatsioone,» ütles Jäppinen. «Jäi selline mulje, et võtsid eilset ikkagi rohkem treeningmänguna ja liiga loiult. See on minu täiesti võhiklik arvamus.»

«Brasiillaste käitumine platsil ei olnud just kõige viisakam,» arvas abilinnapea. «Võib-olla tasuks meie poistel ka õppida, et kui väikegi puudutus toimub, siis oleks otstarbekas end kohe pikali visata. Ma ei ole ühelgi rahvusvaheliselt mängul nii palju kollaseid kaarte näinud, kui eile välja jagati.»

Jäppinen ei uskunud hetkekski, et Eesti võidab: «Soovisin väga, et meie poisid värava lööksid. Eestile oli suur saavutus ka Portugaliga mängitud 0:0 tulemus, see oli peaaegu nagu võit.»

«Ka eilne 0:1 tulemus oli väga hea. Eestil ju vedas ka, sest vastased tegid mitu ebatäpset pealelööki, mis nibib-nabin mööda läksid,» ütles abilinnapea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles