«Õiges valikus» selgus järjekordne paar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õige valik»
«Õige valik» Foto: TV3

Seekordses TV3 kohtingusaates «Õige valik» käisid osalised külma vihmaga kanuutamas ja pidasid piknikku ning selgus selle suve neljas paar.

Eelmisest saatest jätkasid mängu 20-aastane Reivo ja 19-aastane Janne. Kolmandaks tuli 22-aastane baaridaam Liza Pärnust, kes kasvatab ka last ja käib ülikoolis. Reivole tuli laps üllatusena, kuid tema arvates see inimest ei muuda. Liza jättis talle kena ja sõbraliku mulje. Kõigile kolmele oli esmakohtumine meeldiv ning üksteise kiitmisel sõnu tagasi ei hoitud.

Esimesele kohtingule kanuumatkale loosis Reivo Janne. «Emotsioonid on suurepärased, sest mulle meeldib paadiga sõita!» hõiskas noormees, keda kehv ilm ei häirinud. Janne arvates oleks võinud vihm olemata olla ja enda arvates ta vingus selle üle, kuid Reivo seda tähele ei pannud.

Teisele kohtingule, ekstreempiknikule vihma ja tuule kätte sai minna Liza. «Vihm võib olla väga romantiline, kui seda õigesti ära kasutada,» märkis Liza. Reivo hinnangul oleks soojem ilm asja romantilisemaks teinud. Reivo arvamus Lizast jäi pärast kohtingut samaks, neiu tundus talle seiklushimuline ja jutukas. Liza pidas kaaslast täiesti toredaks poisiks.

Reivo saatis koju uustulija Liza. Südaööl tulid Reivo ja Janne toast välja ning lahkusid saatest paarina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles