Mel C kavatseb Spice Girlsi tippvormi aidata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spice Girls
Spice Girls Foto: AFP / Scanpix

Vürtsitüdruk Mel C kavatseb teistele bändikaalastele pealea suruda rangelt tervisliku elurežiimi, et naised talvel algavaks maailmaturneeks parima vormi saavutaksid, vahendab entertainmentwise.com.

«Tuurile minek on nagu abiellumine. Sa pead välja nägema nii hea, kui võimalik ja olema valmis kolm kuni viis korda nädalas trenni tegema,» ütles Mel C ajakirjale Sunday.

 «Kui me tuuritame ja anname kontserdi kontserdi järel, peame me eneste eest tõepoolest hoolitsema. Ma võime mõnikord ju riietusruumis paar drinki teha, aga tegelikult me seda lubada ei saa. Ma usun, et suurema osa ajast oleme me hotellitubades ja lõõgastume vannis olles, sest me ei saa minna välja lõbutsema.»

Mel C kavatseb lisaks olla kindel ka selles, et kogu ansambel järgib tervislikku dieeti.

«Sööma peaks umbes neli tundi enne esinemist, et sa ei oleks lavale minnes näljane ja sul oleks esinemiseks piisavalt energiat. Piimatooteid ei ole soovitav tarbida, sest need võivad häält mõjutada.»

Taasühinenud Spice Girls alustab maailmaturneed detsembrikuus Kanadas, Vancouveris toimuva kontserdiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles