Kummitusmaja saladused muugivad lahti Ilona ja Aljona

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummitusmaja saladused muugivad lahti Ilona ja Aljona
Kummitusmaja saladused muugivad lahti Ilona ja Aljona Foto: TV3

Täna algab TV3s uus kodumaine müstikasari «Appi tuleb selgeltnägija», mille avaloos asuvad Viljandimaa kummitusmaja saladusi paljastama rahvusvaheliselt tuntud selgeltnägijad Ilona Kaldre ja Aljona Orlova.

Kummitusmaja lugu sai alguse Riho ja Leili ehk Viljandimaalt pärit abielupaari palvest tulla uurima päranduseks saadud talumaja, kus on võimatu elada. Majas on kummalised hääled, akendesse paistab imelik valgus ja üleüldse on pidevalt tunda arusaamatult kurjakuulutavat ja õõvastavat õhkkonda.

Riho ja Leili küll püüdsid majas elada, kuid pärast kaht aastat kolisid nad linna tagasi. Asi on tõsine, sest majas ei julge enam keegi isegi ööbida. Paar kavatseb maja müüa, kuid ei taha põhjustada kannatusi ka uutele omanikele. Leili ja Riho soovivad selgust, mis nende majaga toimub ning on rahul, kui asja hakkavad lahendama Ilona Kaldre ja Aljona Orlova.  Tänu Kaldre ja Orlova tunnetusele ilmneb erakordseid fakte maja ajaloost ning õõvastava loo lõpptulemus ületab kõik ootused.

«Appi tuleb selgeltnägija» alustab TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles