Mari Ojasaar: Eesti skoorib 3:2

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Ojasaar
Mari Ojasaar Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht
Loetud tundide pärast algab põnev Eesti-Brasiilia jalgpallimatš. Elu24.ee uuris meie kohalikelt staaridelt, kas Eesti saab kuivalt või tuleb ikka mõni iluvärav ka. Meikar ja modell Mari Ojasaar ennustab vapralt Eesti võitu 3:2.

Kas oled suur jalgpallifänn, seega kas lähed ka Eesti-Brasiilia mängu vaatama?

Võib vist öelda, et ma ei ole suur jalkafänn, kuna mängu vaatama ma ei lähe. Madonna kontserdil sain juba selle massiürituseffekti kätte, nii et sellest täitsa piisab. Aga super, et Eesti poisid Brasiilia vastu saavad mängida.

Kelle poolt oled, Eesti või Brasiilia? Miks?

Loomulikult olen ikka omade poolt. Pean tunnistama, et peale Eestit ongi just Brasiilia ja Holland järgmised lemmikud. Meeldib nende hea mänguoskus, kunagi Brasiiliat külastades oli näha, kuidas iga nurga taga nii väiksed poisikesed, kui suured mehed palli tagusid, neil see lausa veres.

On Sul mõni eriline lemmik Eesti või Brasiilia leeris? Miks just tema?

Lemmik on Andres Oper, väga hea mängija.
 
Millist skoori ennustad?

No kui ma juba olen omade poolt, siis pean uskuma nende edu, seega pakun, et ehk õnnestub saada skoor 3-2, Eesti juhtimas.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles