Pildigalerii: Brasiilia jalkastaaride esimene trenn

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalkastaaride treeningpäev Lilleküla staadionil 11. augustil.
Brasiilia jalkastaaride treeningpäev Lilleküla staadionil 11. augustil. Foto: Karli Saul
Täna kell 16.00 toimus A. Le Coq staadionil Brasiilia vutistaaride trenn. Pileteid treeningule eraldi ei müüdud. Küll sai aga sinna tasuta, kui näitasid ette homse mängu pääsme.

Siin mõned pealtvaatajate poolt Elu24.ee´le antud kommentarid: 

Ivar: Tänane üritus oli suht koht mage, aga mõni asi jäi ikka silma ka. Näiteks ei jaganud Brasiilia meeskond autogramme. Olen nende suur fänn ning seepärast tegi see seik mind päris kurvaks. 

Martin: Mina ja minu sõbrad saime Kakàlt autogrammi. 

Peeter: Mul jäi autogramm saamata, sest pastaks ei töötanud. Täitsa jama! Sain sellise paberisse kraabitud autogrammi Kakàlt.

Guido: Kui jalka statale jõudsin, et Brasiilia vutimeeste trenni kaeda, siis oli seal minu suureks imestuseks väga vähe rahvast. Küsisin ühe tegelase käest kuidas sisse pääseb, et trenni vaadata. Öeldi et jalka piletiga. Kui küsisin kas eraldi pileteid ei müüda, siis vastati, et sisse saab ainult homse mängupiletiga ja tasuta. Vot see pani mind küll imestama, et tasuta saab ja rahvas ei tulegi vaatama.

Miku: Tundus et tänast trenni oli vaatama tulnud alla 500 huvilise. Nats nagu vähevõitu... Ei tea mis homme toimub... 

Reporter: Enamik pressist olid välismaalased. Näis et brasiillased antsid neile pareme meelega intekaid kui eestlastele. Imekspandav oli seegi et paljudel välismaa reporteritel oli kaasas Vana Tallinna pudel. Suveniiriks või enda tarbeks, see jäi arusaamatuks.

Eesti-Brasiilia mänguni on jäänud vaid loetud tunnid!

Vaata pildigaleriid Brasiilia vutistaaride treeningpäevast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles