Eesti-Brasiilia jalgpalliturniiri ametlik afterparty toimub Club von Überblingenis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalgpallikoondise saabumine Tallinna lennujaama. Staaridel polnud vastas mitte ainult eestlased, vaid ka venelastest fännid.
Brasiilia jalgpallikoondise saabumine Tallinna lennujaama. Staaridel polnud vastas mitte ainult eestlased, vaid ka venelastest fännid. Foto: Toomas Huik.
Kolmapäeval, 12. augustil toimub Eesti-Brasiilia jalgpalliturniiri ametlik afterparty Club von Überblingenis, mis on ühtlasi ka üritustesarja «Suck My Kiss» avaüritus. Üritust korraldab Kreisifilm koostöös Eesti Jalgapalli Liiduga.



«Suck My Kiss» hakkab toimuma kord kuus eriürituse näol. Kolmapäeva õhtule lisab särtsu võimas tantsu-show «ALOHA & football freestyle » ning parimaid hitte valib DJ DEFKUT. VIPis topless-tantsijad, tervitusjoogid & suupisted. Kes teab – ehk võib oma lemmikuid jalgpallistaaregi kohata!

Eesti-Brasiilia jalgpalliturniiri piletiga ja flayer'iga terve öö sissepääs 75 krooni, naistele sissepääs südaööni TASUTA. Tavapileti hind on 125 krooni ning VIP-piletil 500 krooni.

Uksed avatakse kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles