Purjus Macy Gray jättis kontserdi pooleli

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U.S. singer Macy Gray performs during the Live Earth concert at Copacabana beach in Rio de Janeiro, Brazil July 7, 2007. Former US. vice president Al Gore and his global partners are staging the Live Earth concerts held on seven continents simultaneously to raise awareness of environmental issues.  REUTERS/Bruno Domingos (BRAZIL)
U.S. singer Macy Gray performs during the Live Earth concert at Copacabana beach in Rio de Janeiro, Brazil July 7, 2007. Former US. vice president Al Gore and his global partners are staging the Live Earth concerts held on seven continents simultaneously to raise awareness of environmental issues. REUTERS/Bruno Domingos (BRAZIL) Foto: BRUNO DOMINGOS/REUTERS
USA lauljanna Macy Gray jättis kolmapäeval Cannes’i filmifestivalil ära oma esinemise, kuna väidetavalt oli ta lavale astumiseks liiga purjus.

Gray kolmapäevane esinemine pidi algama kell 23, kuid publik pidi ootama kelle kaheni öösel, mil lauljanna lõpuks lavale komberdas, kirjutab Contactmusic.

Kõik saalis viibinud kuulsused olid selleks ajaks juba lahkunud ning ka kohalejäänud fännidele esitas Gray vaid kolm laulu, koperdades seejärel lavalt minema.

Üks kontserdi külastajaist kirjeldas juhtunut järgmiselt: «Selleks ajaks, kui ta lavale astus, olid kõik kuulsused lahkunud. Ja ta oli sellises seisukorras, et suutis vaevu kolm laulu esitada. See oli tõeline pettumus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles