Maire Aunaste luiskas vaatajatele politsei kohta

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht
Tuntud telenägu Maire Aunaste tunnistas, et luiskas televaatajatele politseile kiiruse ületamisega vahele jäämise kohta.

«Ükskord ma tõesti petsin Eesti rahvast, kui ühes saates ütlesin, et täna pidas mind politsei kinni, sest ületasin kiirust,» tunnistas Aunaste SL Õhtulehele.

Aunaste sõnul ületas ta küll tõesti kiirust, kuna pidi kell kaheksa telemajas olema, aga oli tol hetkel alles 15 kilomeetrit linnast eemal, ning ka politseiauto sõitis talle tõesti vastu, kuid teda kinni pidama ei hakanud.

Ometi kujutas saatejuht ette, mis juhtuks, kui politsei ta kinni peaks ja kuidas vestlus võiks areneda ning ütles hiljem eetris, et politsei lasi tal minna, öeldes, et liiklusvalvepoisid panevad ka juba järgmiseks aastaks koori kokku.

«Tavaliselt inimesed ütlevad, et ei ole võimalik, et ühe inimesega niipalju juhtub, kuna ma alati räägin, mis just täna minuga juhtus,» sõnas Aunaste ja tunnistas, et eks ta ikka liialdab ka natuke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles