Madis Malk kolis kehva tervise pärast Saaremaale

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Malk
Madis Malk Foto: Raigo Pajula

Tele- ja raadiosaatejuht

Madis Malk

põhjendas reporter Carolale Saaremaale kolimist kehva tervisega ja ootamatult sülle kukkunud unelmate tööpakkumisega Kadi Raadiost.


Esialgu üritas Malk reporterile kärbseid pähe ajades selgitada, et tema Saaremaale kolimine on seotud saare kauni looduse, saarepiigade ägedate nabade, puhtama õhu ja toredate inimestega.

Hiljem selgus intervjuust siiski, et kolimise tegelik põhjus seisneb hoopis Madise kehvas tervises. Arsti arvates oli ainus võimalus oma tuksi läinud tervis jälle rööbastele saada Tallinnast minema kolimine.

Sugugi väiksema tähtsusega polnud ka kohaliku Kadi raadio hea tööpakkumine, seletas mees.

Nimelt rõõmustas Malk selle üle, et saab esimest korda elus mängida saates just neid muusikašedöövreid, mis vaid talle kõige rohkem kõrva mööda.

«Elus ei pea ju kõike raha pärast tegema,» väitis mees surmtõsiselt.

Mis siis tingis Madise kehva tervise? «Töö, töö, ja veelkord töö,» seletas Malk.

Küsimusele, et ta peab ju ka Saaremaal siiski hinge seeshoidmiseks tööd tegema kostis mees, et saarel on töötegemine umbes kolm korda rahulikum.

«Seal ei ole mingit närvitsemist ja stressamist. Seal on kõik tšill ja mõnus,» oli mees oma valikuga rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles