Täna algav Viru Folk teeb kummarduse Ülo Vinterile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal nautis festivalimelu ka luuletaja Contra.
Eelmisel aastal nautis festivalimelu ka luuletaja Contra. Foto: Viru Folk

Käsmust pärit helilooja Ülo Vinteri 85. juubeliaastapäevale pühendatud kontserdil «Ei meelest läe mul iial» esitavad tema loomingut Üle-eestiline Noorte Sümfooniaorkester, Virumaa Tütarlastekoor ning solistid Hanna-Liina Võsa ja Tanel Padar.




Filmist «Siin me oleme» tuntud laulu «Majake mere ääres» kannavad aga esmakordselt kolmekümne aasta järel ette originaalesitajad Kadri Jäätma ja Lauri Nebel. Ettekandmisele tulevad ka lood «Ei meelest läe mul iial» filmist «Mehed ei nuta», «Nõia elu» lavastusest «Väike nõid» jpt. Pühapäevase kontserdi finaalis kõlab Vinteri kuulsaim lugu «Laul Põhjamaast».


Kolmel päeval esineb Käsmus üle 30 artisti.



Viru Folk 7.–9. august


•    Esinejaid: Aapo Ilves ja Veiko Märka, J. Karjalainen ja Veli-Matti Järvenpää, Henry Laks, Pantokraator, Kirtana Rasa, Riho Sibul, Jaan Sööt, Kärt Johanson, Jäääär, Zetod, Paabel, Oort, Tanel Padar, Hanna-Liina Võsa, Tom Valsberg, Svjata Vatra, Hanna Marsh jpt.


•    Tallinnast ja Tartust viib Käsmu Looduse Omnibuss. Sõiduplaani leiab aadressilt virufolk.ee/folgibuss.


•    Ööbimine: telklakoht 20 krooni öö inimese kohta. Avatud on ka Lainela puhkeküla, kus ööbimine 1–7-


kohalistes tubades maksab 250–300 krooni öö inimese kohta.


•    Saunavõimalus, eraldi ajad meestele ja naistele, pääse 30 krooni.


•    Lastele korraldatakse Kirjanike Majas töötubasid ning aadressil Neeme tee 5a asuvasse lasteaeda võib pisipere ka pikemaks ajaks jätta.


•    Toitlustuskohad ja kohvikud on avatud festivali ajal Lainela puhkekülas, rahvamajas, Ranna teel ja Neeme teel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles