Backstreet Boysi soojendaja osaleb JK Tallinna Kalevi treeningul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Backstreet Boys
Backstreet Boys Foto: SCANPIX

Esmaspäeval, 19. mail, Saku Suurhallis kontserti andev Backstreet Boys toob endaga kaasa maailmatasemel jalgpalluri. Nimelt on nende soojendusbändi The Drive Home liige Nicaragua rahvuskoondise väravavaht Lester Meléndes.



Meléndes saabub Tallinnasse juba päev enne kontserti ja osaleb pühapäeval, 18. mail, kell 15.00 JK Tallinna Kalevi treeningul Kalevi Keskstaadioni peaväljakul.

Treeningutele on oodata ka Backstreet Boys liikmeid, kes soojenduspundiga väga hästi läbi saavad. Võib juhtuda, et staarid võtavad treeningust osa või proovivad peale raskemat trenni platsil mängida.

Kalev korraldab Meléndesi jaoks eritreeningu, pannes suuremat rõhku väravavahtide treeningule, millest võtavad osa ka Kalevi noored. Idee tuli Nicaragua rahvuskoondislaselt endalt, mille kalevlased rõõmuga vastu võtsid.

«Kindlasti on huvitav näha, millist masti mehed Nicaragua koondisesse kuuluvad,» märkis Kalevi esiväravavaht ja väravavahtide treener Janno Hermanson.

«Meil on päev varem küll tähtis liigamäng, kuid pühapäevane treening kujuneb kindlasti meeleolukaks. Pealegi on The Drive Home'i meeste muusikastiil vinge, nii et kindlasti peavad ka mehed ise muhedad olema,» lisas Hermanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles