Õllekasti kaitsti turvavööga, last mitte

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvavöö
Turvavöö Foto: AFP / Scanpix

Austraalia Alice Springsi politsei pidas kinni autojuhi, kelle masinast avastati, et õllekast oli turvavöö saanud, kuid laps mitte.

30 õllepudelit sisaldav õllekast oli paigutatud tagaistmele kahe täiskasvanu vahele, kellel olid turvavööd. Laps oli tagaistme ette põrandale pandud, kirjutab freep.com.

 

Politsei pidas õllekasti turvavöötanud mehe auto kinni, kuna masinal polnud registreerimismärki.

 

«Ma polnud varem näinud, et õlut kaitstakse paremini, kui last,» sõnas auto kinni pidanud politseinik Wayne Burnett.

 

Burnett lisas, et Alice Springsi piirkonnas otsivad politseinikud üsna tihti autosid läbi, takistamaks alkohoolsete jookide jõudmist aborigeenide reservaatidesse, kus alkohol on keelatud.

Politseinik jätkas, et autojuht vaatas talle juhmi näoga otsa, kui ta sai trahvikviitungi  selle kohta, et ta sõitis ilma registreerimismärgita ja kindlustamata ning ei taganud lapse turvalisust turvavööga. 

«Kui ma temalt selle kohta selgitust küsisin, siis ei osanud ta õllekasti turvavöötamist ja lapse turvavööta jätmist mitte millegagi selgitada,» nentis politseinik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles