Bonzo annab laupäeval lisakontserdi ja laulab Leigol Pink Floydi

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bonzo.
Bonzo. Foto: MARGUS OTT/VIRUMAA TEATAJA

Kuigi Bonzo kontserditurnee "Ei saa mitte vaiki olla" on lõppenud, otsustas artist korraldada laupäeva õhtul kell 21 veel ühe kontserdi Esku kabelis.


"Tuur läks väga hästi, kontsert oli väga eksklusiivne ja sellist tunnetust või vaimustust nagu Pässiga (Alari Piispea - toim.) esinedes ei ole mul olnud ühegi kooslusega esinedes," rääkis Bonzo ja lisas, et sellise partneriga on puhas rõõm laval koos olla.

Nagu kogu tuuril, on ka Esku kabelis laval kaks meest - Bonzo ja Alari Piispea - ning neliteist pilli, sealhulgas kontserdilavadel mitte just tavaline harmoonium, mida mehed tuuri ajal auto järelkärus kirikust kirikusse vedasid.

Umbes pool homme õhtul Esku kabelis esitamisele tulevast kavast on isamaalised laulud. "Ülejäänud on enda kirjutatud lood või laulud, mis on meie jaoks ühel või teisel põhjusel olulised," selgitas Bonzo.

Vanade pillide kõrval on meestel laval ka hulk elektroonilisi vidinaid, mis peaksid kontserdi publiku jaoks põnevamaks muutma. "Laulan üksinda, aga publik kuuleb kolmehäälset laulu," tõi Bonzo näite.

Et ka Käsmu folgilistel oleks võimalus Bonzo kontserdist osa saada, sõidab Käsmust Esku kabeli juurde eribuss, mis pärast kontserdi lõppu Käsmu tagasi läheb.

Järgmisel nädalavahetusel laulab Bonzo aga Leigo järvel. Jäääärega esitab ta kolm laulu kaunite laulude programmis, samuti astub ta üles suurel Pink Floydi tribuutkontserdil, kus temalt kõlavad laulud "Shine On Your Crazy Diamond", "Time", "Us And Them" ja "High Hopes".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles