Leinatamm kiidab Tättet ja tunneb Rannapile kaasa

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamm
Tarmo Leinatamm Foto: Karli Saul

Sõprade Tuuri algust tähistaval saunabussipiknikul analüüsis üks osalejatest, Tarmo Leinatamm teiste kollektiivide suvetuure ning nende majanduslikku tausta.


Leinatamm tõdes, et keerulises majandussituatsioonis kipub tuuripõld ikalduma, kuid tõstis positiivse näitena esile Jaan Tätte tegemisi.

«Vat kõige paremini läheb ikka Tättel,» väitis Leinatamm. «Mees üksi esineb, igal kontserdil on täismaja ja kontserte teeb ikka suurtel lavadel, mitte väikestes kohtades.»

Toimetuse andmetele esineb tuuritab Tätte siiski koos ansambliga Udupasun, mitte üksi.

Seejärel kritiseeris Leinatamm Rein Rannapi tegemisi: «Tal kipub ikka viltu vedama. Lausa nii kehvasti, et iga kord pärast kontserti tahab end maha lasta.» Siinkohal asetas Leinatamm nimetissõrme revolvrit matkides meelekohale.

«No ja siis otsustab mees, et ah, ei lase kah, no proovime korra veel,» jutustas Leinatamm. «Ja kui siis jälle läheb p****e, siis mõtleb, et no äkki pean laupäevani vastu... Ai pagan, vist ei pea, täna alles neljapäev.»

Sõprade Tuuri edu küsimuses oli Leinatamm positiivselt meelestatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles