Alev Ström lubab koos Peep Vainuga maju maha põletada

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitaja Strömi pressikonverents.
Koolitaja Strömi pressikonverents. Foto: Karli Saul

Eile toimunud Sõprade Tuuri saunabussipiknikul paljastas tuntud väliseestlane Ström (Peeter Oja) kiirel pressikonverentsil oma plaani võtta partneriks Peep Vain ja nii koolitusärisse siseneda.


«Koolitus on suunatud lastele,» rääkis Ström. «Kõigepealt näidatakse lastele munevat kana, sellele järgneb nelja tunni pikkune paneeldiskussioon teemal «kumb oli enne».»

«Järgneb 15-minutiline paus, siis näidatakse osalejatele muna pilti, mille üle lapsed kaks tundi liikumatult mediteerivad,» valgustas Ström uusimaid koolitusmeetodeid.

«Koolituse viimased kaks tundi viime läbi Koplis. Kõigepealt põletame maha ühe maja, et lapsed sütelkõnniks hõõguvaid süsi saaksid.» Kohalviibinud žurnalisti küsimusele, kas laste saatust koolitajate südameid sugugi ei vaeva, andis Strõöm kiire vastuse.

«Ma kohe ütlen teile, mis meid vaevab. Meie südametunnistusele jäävad selles majas elavad inimesed. Aga Peep Vain ütleb selle peale alati: «See ongi oma aja planeerimine!» Vat kus on guru!» ütles Ström.

Rohkem küsimusi pressikonverentsil ei esitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles