Violina ja Lenna Kuurmaa seiklused tuuril!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Violina
Violina Foto: Club Privé
Violina klubituur on jõudmas poole peale ning täna on võimalus seksikaid elektriviiulitel neidusid ning Lenna Kuurmaat näha ka kõikidel tallinnlastel.

Mõni nädal tagasi alustanud klubituur on sujunud siiani väga edukalt ja lõbusalt. Üheks eredamaks seigaks võib pidada Lenna Kuurmaa toomist mandrilt Hiiumaale Carriba Clubi esinema. Nimelt oli Lennal samal õhtul esinemine Tartus ning kuna sealt jõuti sadamasse nii hilja, et praamid enam ei sõitnud, oli klubi omanik lahkesti nõus Lenna üle toimetama oma isikliku kaatriga. Peab mainima, et see ei olnud ilmselt üks meeldivamaid sõite, kuna väljas oli raju torm ja vihm. Siiski jõuti õnnelikult kohale ning anti üks vägev kontsert. Tuuri korraldajad on väga tänulikud Carriba Clubi sooja vastuvõtu ja abivalmiduse eest.

Küsimusele kuidasViolinal läheb ning mis on edasised plaanid vastab ja räägib lähemalt ansambli manager Indrek Sarrap.

"Peale suuremaid ülesastumisi, mis toimusid hiljuti massidele Õllesummeril, kaasa arvatud ka Kerli Kõivu live-il, on Violina klubituur ansamblile hea võimalus oma show-d ja ansamblit ka üle kogu eesti live- esinemistel tutvustada, lisame ka spetsiaalselt tuurile tehtud uut klubimuusikarepertuaari. Samuti oleme väga rõõmsad, et Violina praegune hitt "Sellel ööl" koostöös Lenna Kuurmaaga on raadiotes üheks mängitumaks ja rahva seas armastatuimaks selle suve looks kujunenud ja loomulikult tuleb enamusele meie klubituuri kontsertidele kaasa ka Lenna Kuurmaa(v.a. Tartus ja Võrus), kellega hea meel seda lugu kontsertidel koos esitada.

Tulevikust rääkides- lisaks Lennale on Violinal õige pea tulemas välja uus raadiosingel koostöös ühe kõigile teada - tuntud eesti lauljaga aga hoiaks seda artisti veel saladuses.

Kindlasti pakume publikule huvitava show, sest show menu külastajate hulgas on juba kinnitust ja head kajastust leidnud meie hiljutistel kontsertidel hispaanias 4000 - pealise publiku ees. Praegu on käimas läbirääkimised ansambli kontserttuuri korraldamiseks ülemaailmseks tuuriks tuntud privaatrandade ketti omava firmaga ja samuti arutame just neil päevil plaadilepingut väljaspool eestit. Kindlasti saame järgmisel kuul sellest ka Violina fännidele teada anda. Nii et loodan, et Violina jaoks nii põneval ajal tulevad ka eesti inimesed meie klubituurile kaasa elama ja toetama, sest artisti parimaks patareiks edaspidiseks tööks on ju alati rohkearvuline ja lõbus publik saalis!

Violina klubituur algas 24.juulist ja lõppeb 14.augustil ning esinetakse seitsmes erinevas linnas. Tulemas on kontserdid klubis Hollywood, Saaremaal Divas, Pärnu Bravos ja Võru Madhouse`s. Koos Violinadega esineb Lenna Kuurmaa ning neid soojendavad DJ Emerson ja DJ Uibusaar.

Etteastet Nikki Beachil Marabellas näeb SIIT.

Lugu koos Lenna Kuurmaaga saab kuulata SIIT.

Lõbusaid pilte Hiiumaalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles