Linna, Kuurmaa ja Kasearu esinevad Raekoja platsil

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu
Kristjan Kasearu Foto: Helin Loik / Naisteleht

Täna õhtul kell 20:00 antakse Tallinna päeva raames Tallinna Raekoja platsil suur kontsertetendus «Avalik saladus».



Osades säravad Ivo Linna, Priit Volmer, Lenna Kuurmaa, Kristjan Kasearu ja Nele-Liis Vaiksoo. Kontserdi lavastajaks on Hardi Volmer ja stsenaristiks Villu Kangur, musitseerib Üle-eestiline Noorte Sümfooniaorkester.

Humoorikas etendus toetub vanadele linnalegendidele, mille vahele on sobitatud tuntud Eesti filmiklassika ja Tallinna hitte, näiteks «Verekivi» – «Matise laul», «Viimne reliikvia» – «Põgene, vaba laps», «Julge laul» /sangar seiklusfilmis/ jt.

Ajaloolisele etenduse lisavad vürtsi lava tagafooniks kasutatav Tallinna raekoda ning ajastutruud kostüümid popstaaride seljas.

Igal aastal 15. mail toimuv Tallinna päev pakub igas vanuses linlastele ning linna külalistele mitmekesist programmi ekskursioonide ja üritustega, päeva südameks on traditsiooniliselt Raekoja plats päev läbi toimuvate kontsertide ja muude üritustega.

Lisainfot Tallinna päeva kohta ja ürituste täpsema kava leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles