«Õiges valikus» võitis tants sporti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õige valik»
«Õige valik» Foto: TV3

Kolmapäevaõhtuses TV3 saates «Õige valik» osalesid Erki, Janne ja Reivo, kes käisid kohtingul tantsu- ja tennisesaalis.

Eelmises saates leidsid teineteist Margus ja Kai ning nüüd saabus mängu kolm täiesti uut nägu.

Esimesena sisenes majja 21-aastane ehitaja Erki Tallinnast, teisena 19-aastane ettekandja Janne Tallinnast ning kolmandana 20-aastane õpilane Reivo Vändrast. Valikuid hakkas langetama seega Janne. Esmakohtumisel sai Jannele selgeks, et Erki on rohkem suhtlemisaldis ja Reivo veidike tagasihoidlikum.

Esimesele kohtingule sulgpalli mängima loosis Janne aktiivsema loomuga Erki. «See polnudki päris kohting, rohkem nagu sport,» märkis Erki. Sellegipoolest sai paar natuke juttu puhuda ja Janne jättis Erki sõnul asjaliku ja toreda tüdruku mulje. Selgus, et neil on palju ühiseid tuttavaid ning Janne väitel ei tulnud neil teemadest puudu.

Teisele kohtingule tangot õppima pääses Reivo. «Reivoga deit oli väga lahe. Ei uskunud, et tantsu õppimine võib nii huvitav olla,» muljetas Janne, kellel jäi Reivost hommikuga võrreldes hoopis teistsugune mulje. Erki tunnistas, et ilusat tütarlast vale mehe kaisus polnud kuigi meeldiv vaadata.

Janne otsus sündis kiiresti ning ta saatis kohvreid pakkima Erki. Südaööl Janne ega Reivo oma toast välja ei tulnud ja seega jätkavad mängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles