Ansamblid Meie Mees ja Smilers lähevad koos sõpradega tuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traffic esinemas Tallinn Music Weeeki raames üritusel «MTV presents» klubis Hollywood
Traffic esinemas Tallinn Music Weeeki raames üritusel «MTV presents» klubis Hollywood Foto: Jelena Rudi

7.-16. augustini toimub Sõprade Tuur, mille raames esinevad vanad sõbrad Meie Mees ja Smilers ning uusi sõpru otsib ansambel Traffic. Sõprade ühendkoore juhendavad Tarmo Leinatamm ja Peeter Oja, enesekoolituse kursuse viib läbi suhtekorraldaja ja koolitaja Alev Ström, oma esimese suurema ülesastumise teeb Bläck Rokiti õde- LaToya Rokit.

«Kogu me elu on kinni mõtlemises ja sisetundes. Kui istud päevad läbi kodus ja kellegagi ei suhtle, siis tekib masendus ja kogu elu veereb allamäge. Tunne rõõmu oma lähedastest, sõpradest, perekonnast,» soovitas Aivar Riisalu.

 

«Kui tahad, et su elu oleks õnnelik, pead sellesse ka ise panustama. Elult ei saa ainult võtta, sinna peab ka andma. Sama kehtib ka sõprade kohta. Kerge on sõpra kaotada, aga raske on leida. Kui elust kaob armastus ja sõprus, on elult võetud kogu tema mõnu.Sõdurina võin öelda, et sõbra eest suremine pole nii keeruline, kui sõbra leidmine, kelle eest tasuks surra,» lisas Riisalu.

Sõprade Tuur toimub:

7.08 Viljandi Laululava

8.08 Pärnu Vallikäär

9.08 Võru-Kubija Laululava

10.08 Paide Laululava

11.08 Rakvere Laululava

12.08 Tartu Laululava

13.08 Tallinna Lauluväljak

14.08 Rapla Laululava

15.08 Kurressaare Lossihoov

16.08 Haapsalu Piiskopilinnuse suur õu


Algus kõikjal kell 21.00.


Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles